Pensionstalling

Pensionstalling

Stalling is ook mogelijk bij ons. We hebben de beschikking over binnenstallen, buitenstallen en een inloopstal. Er is voldoende weiland en er zijn verschillende paddocks die altijd droog zijn. Je kunt gebruik maken van onze ruime bak (30M x 60M) met verlichting. Het is mogelijk om je paard zelf dagelijks binnen en buiten te zetten, maar het is ook mogelijk dit tegen betaling door kundige mensen te laten doen. Je kunt je stal zelf uitmesten of dat ook tegen betaling laten doen. 


De paarden staan bij ons zo veel mogelijk buiten in de paddock of in de wei.

In de zomer staan de meeste paarden in de wei. Paarden die weinig of geen gras verdragen staan (een deel van) de dag op een paddock. In de winter gaan de paarden tussen 5 en 8 op stal, afhankelijk van hoe laat het donker wordt. Het winterseizoen loopt ongeveer van november tot mei. 

Stallingskosten per maand

Buitenstalling*

Stalling + mesten + binnen- en buitenzetten.

Paard

€200

€265

E-pony

€200

€265

D-pony

€160

€225

C-pony

€140

€205

B-pony

€120

€185

A-pony/shetlander

€100

€165

* Een paard of pony die 24/7 buiten kan blijven (alleen afdakje) en waarvan dagelijks door de  eigenaar de mest uit de paddock/weiland wordt weggehaald en die de hooinetten vult kan tegen gereduceerd tarief (kolom 1) bij ons stallen.


Bij gebleken geschiktheid kan een eigenaar ook een paard binnen stallen tegen gereduceerd tarief en één of meerdere dagen per week het mesten van alle 9 stallen voor zijn of haar rekening nemen.

Helen Admiraal, Uitgeest.

Alle rechten voorbehouden.

e-mail: info@helenadmiraal.com

Mobiel: 06 2550 7970

KvK nr 54954010